You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 RON

Terrarium geometric cu plante aeriene

Terrarium geometric cu plante aeriene

Fii primul care evalueaza acest produs.

Availability: In stoc

350,00 RON
Acest terrarium este constuit intr-un vas geometric cu o forma complexa, avand baza in forma de dodecaedru si varf de piramida hexagonala. Vasul este construit cu multa migala din bucati de sticla taiate si lipite manual.

Aranjamentul este decorat cu 3 plante aeriene mai mici sau cu o planta aeriana de dimensiune mai mare.

Terrarium-ul este un obiect de design modern ce poate completa minunat un decor contemporan sau poate fi un element de contrast intr-un decor clasic.

Plantele aeriene sunt plante care nu necesita pamant pentru a trai. Acestea absorb prin frunze umiditatea si particulele de praf din aer. Aerofitele se scufunda in apa de 2 ori pe saptamana cate 15-30 minute.

Plantele aeriene sunt disponibile intr-o multitudine de specii, sunt usor de intretinut, iar experienta cresterii lor este una aparte.
Terrarium geometric din sticla cu plante aeriene - obiect de design modern. Terrarium-ul are 17cm diametru, 22 cm inaltime si 22 cm latime, greutate 500 de grame. Pentru intretinere, plantele aeriene din interior se pulverizeaza cu apa sau se scot din vas si se scufunda in apa aproximativ 15- 30 de minute. Terrarium-ul trebuie pastrat intr-un loc cu multa lumina naturala, insa nu in soare direct, mai ales in perioada verii. Terrarium-ul geometric din sticla este insortit de o sfoara pentru a putea fi suspendat in aer. Se poate aseza si pe suprafata plana. Terariul este ambalat intr-o cutie de carton kraft decorativa ce poate fi oferita cadou fara a necesita alt ambalaj.

Review-uri client

Spune parerea ta

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.