You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 RON

Martisor plante Aeriene Tillandsia

Martisor plante Aeriene Tillandsia

Fii primul care evalueaza acest produs.

Availability: In stoc

36,00 RON
Daruieste un martisor cu plante aeriene Tillandsia!

Acest martisor inedit este un minunat simbol al primaverii, al revenirii la natura si la viata. Aranjamentul contine o planta aeriana din specia Tillandsia Ionantha Rubra, scoata de copac, muschi natural, inima deocrativa din lemn, eticheta de carton personalizata.

Plantele aeriene sunt plante care nu au nevoie de pamant pentru a trai. Aerofitele se hranesc prin intermendiul frunzelor cu umiditatea si particulele de praf din aer. Sunt plante minimaliste, cu totul speciale, ce se intretin usor. Plantele aeriene au nevoie de cat mai multa lumina naturala si se uda prin scufundare in apa timp de 15 minute, o data pe saptamana.

Martisorul cu plante aeriene este amabalat intr-o cutie de carton kraft decorativa ce poate fi folosita ca si ambalaj cadou.Daruieste un Martisor inedit, natural, eco frendly, un martisor cu plante aeriene Tillandsia. Planta aeriana este din specia Tillandsia Ionantha Rubra si are inaltimea de maxim 10 cm diametru. Produsul este livrat intr-o cutie de carton kraft decorativa avand dimenisiunea de 10X10X12cm.

Review-uri client

Spune parerea ta

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.